مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین با اشاره به پوشش 107 بیماری خاص و صعبالعلاج توسط بیمه سلامت اظهار کرد: خدمات 44 بیماری جاری و ساری بوده و ارائه میشود و 27 بیماری هم نشان شده و عام هستند.
پیمان قجربیگی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین با اشاره به پوشش 107 بیماری خاص و صعبالعلاج توسط بیمه سلامت اظهار کرد: خدمات 44 بیماری جاری و ساری بوده و ارائه میشود و 27 بیماری هم نشان شده و عام هستند.
وی افزود: بسیاری از بیماریها مانند ام اس زمانی که بیماران در سیستم ثبت علامت شوند، بیمار به داروخانه مراجعه میکند و هزینههای آنان کسر میشود.
این مقام مسئول به برخی از بیماری های صعب العلاج اشاره کرد و گفت: بیماری پروانه ای، اوتیسم، سکتههای مغزی، انواع سرطان ها، بیماریهای مزمن روانی، بیماریهای ناشی از عوارض دیابت همچون عوارض قلبی، کلیوی، صرع، پارکینسون و انواع پیوندها از جمله پیوندهای کلیه، سلولهای بنیادی، قلب، پانکرانس روده، ریه، آسییبهای شنوایی، آسیبهای نخاعی، هپاتیت، سوختگیها و… از جمله بیماری های هستند که تحت حمایت بیمه سلامت قرار گرفته اند.
مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین با اشاره به اینکه طی یک ماه اخیر بیش از 450 میلیون تومان به بیماران صعبالعلاج مساعدت شده، ادامه داد: در نظر داریم تا پایان امسال کمکها به بیماران صعبالعلاج را به یک میلیارد و 200 میلیون تومان برسانیم.
قجربیگی اضافه کرد: 95 درصدی از بودجه در نظر گرفته شده هم به صورت نشان گذاشتن است و درصدی هم برای افرادی که مشکل دارند درنظر گرفته و تصمیم گیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: بودجه لحاظ شده امسال برای بیماران صعبالعلاج هفت هزار میلیارد تومان بود که وزارت بهداشت و بیمه خواستار افزایش بودجه بودند و با نظر وزارت بهداشت به 18 هزار میلیارد تومان رسیده است.
این مسئول با اشاره به پوشش دادن «بیماران توان خواه» تحت پوشش بهزیستی اذعان کرد: در گذشته، 9 خدمت به این بیماران ارائه میشد که تعداد خدمات هماکنون به 69 خدمت رسیده؛ این در حالی است که با انعقاد تفاهمنامه با کمیته امداد، بیماران صعبالعلاج این نهاد حمایتی نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین افزود: 70 تا 80 درصد از تعرفههای بخش خصوصی بیماران صعب العلاج اعم از تصویربرداری، ام آر آی، آزمایشگاهها و تمام خدمات تشخیصی و فیزیوتراپی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته و محدودیت تعداد و عضو در فیزیوتراپی برداشته شده است.
قجربیگی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 40 پرونده از بیماران صعبالعلاج استان قزوین در حال بررسی است و احتمالا هزینه چند صد میلیونی برای آن لحاظ و پرداخت میشود که باید گفت خدمات گسترده و بهتری به بیماران در حال ارائه است و قطعا توسعه کار در برنامه قرار دارد.
پایان پیام/